Reklám és bemutató ugrások

Egyesületünk tapasztalt ugrói országszerte számos eseményen, rendezvényen hirdették már sikeresen a sportágat illetve kápráztatták el a közönséget ejtőernyős vagy bázisugró bemutatóval. Céges rendezvényekre, ünnepségekre, esküvőkre vagy bármilyen nyilvános szereplésre, ahol rendkívüli látványosságra vágyik a közönség, ajánlunk a megrendelő igényeihez alakított és szervezett bemutatót, kisrepülőgépből vagy helikopterből, esetleg megfelelő fix objektum esetén vagy mobil darus kocsi használatával bázisugró bemutatót is.

Részéletek:
Az ejtőernyős bemutatók alkalmával a kiugrás 1000-1200 méteres magasságból történik, majd kb. 10 másodperces zuhanás után nyílnak az ernyők. Az ugrók a földről is jól látható füstjelzővel a lábukon érkeznek, majd landolnak az előre egyeztetett, elkerített földetérési területen, a nézők közvetlen közelében.

Ehhez a típusú bemutatóhoz használt ernyők, lassabbak és pontosabban manőverezhetőek, ezáltal kisebb földetérési területre is pontosan és biztonsággal tudunk érkezni. Igény esetén a megrendelő általbiztosított zászlót, reklámhordozót is tudunk vinni a lábunkra erősítve. Amennyiben nagyobb, (min. 50x200m-es) szabad füves terület vagy nagyobb vízfelszín áll rendelkezésünkre landolni, akkor hasonló magasságból kiugorva és füstjelzőt viselve a lábunkon, nagysebességű ernyővel történő földetéréseket tudunk bemutatni, amely még a normál ejtőernyős leszállás látványát és élményértékét a sokszorosára emelheti. Nagyobb magasságból (min. 2000m) lehetőség van szárnyas repülőruhával történő ugrásra is, amikor egy speciális szárnyakkal ellátott ruhában (wingsuit) a vízszintes sebességünket a függőleges kétszeresére növelve, (90km/h függőleges, 180km/h vízszintes) szabadesés közben egymás mellet, flottában repülve „húzunk” el a nézőközönség felett, füstjelzővel a lábunkon, mint a légi bemutatón a vadászgépek. 

 

 

Az ernyők nyitása mindhárom esetben 800méteres magasságon történik, majd kb. 3-4 perces ereszkedés után földetérünk az előre eltervezett helyszíneken. A bemutatókhoz a 4-5 személyes kisrepülőt vagy helikopter használunk, a helyszíntől függően megválasztott repülőtérről felszállva. Bázisugró bemutatót olyan feltételekkel tudunk vállalni, hogy az ugrás minimális, 50-60 méteres magasságát meghaladó fix objektumot (épület, torony, antenna, híd, daru, stb..), vagy mobil darut kell a szervezőknek biztosítani az ugrás kivitelezéséhez. Az ugrás a nézők közvetlen közelében történik, ezért látványossága rendkívüli. Az ugrás az alacsony magasság miatt gyorsan, akár 10-15 másodperc alatt (az elugrástól a földetérésig) megtörténhet. Az ugrók egy előre elkerített földetérési területre érkeznek, a nézőközönség közvetlen közelében.   Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, vagy konkrét egyedi ajánlat érdekel bármely variációval kapcsolatosan, írj nekünk bizalommal!